4. 2013年度第1回 国際セミナー (KINDAS 1 & RINDAS共催)
  • 他拠点との連携

開催日時2013年10月7日(月) 1500~18:00
場所京都大学 稲盛財団記念館3階 中会議室

報告者1:Professor K. S. James
(Population Research Centre, Institute for Social and Economic Change ISEC), Bangalore)

"The well being of Indian elderly: Understanding the inter-linkages between poverty and subjective health"

報告者2:Professor Ravindran Gopinath
(Department of History & Culture, Faculty of Humanities and Languages, Jamia Millia Islamia)

"Writing Indian economic history: Trends and prospects"

共催: KINDAS, RINDAS

協力: TINDAS、GRIPS (新学術領域研究)